Verblijf midden in de natuur

In de zomer en in de winter

Z

Ervaar luxe en ontspanning

Chalet Harz

U komt helemaal tot rust tijdens een verblijf in een chalet in de Harz. U vindt ons vakantiehuis centraal gelegen in dit mooie natuurgebied, namelijk aan de rand van het dorp Tanne. U begeeft zich er midden in de natuur. In de omgeving vindt u diverse wandelwegen, natuurschoon en bezienswaardigheden. Geniet u tijdens uw volgende vakantie ook van de mooie natuur die de Harz rijk is vanuit een mooie en luxe chalet in de natuur van Duitsland-vakantiehuisje.nl?

Beleef het hele jaar door een onvergetelijke vakantie in een chalet in de Harz

Weet u wat er zo bijzonder is aan het middelgebergte de Harz? Zowel in de zomer als in de winter beleeft u er de vakantie van uw leven. In de zomer wandelt u door de mooie natuurgebieden, kijkt uit over langgerekte landschappen en ontspant u bij een van de zwembaden of Waldseebaden in de omgeving. In de winter verandert de Harz in een winterwonderland. Met diverse pistes in de buurt van het chalet kunt u er volop langlaufen en skiën.

Geniet van luxe en sfeer met een chalet in de Harz

Wanneer u verblijft in het chalet in de Harz van Duitsland-vakantiehuisje.nl bent u van alle gemakken voorzien. Het chalet bestaat uit een woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, keuken, bijkeuken en schuur. Ook beschikt het chalet over een grote tuin met een royaal terras. Doordat het chalet midden in de natuur ligt, geniet u er van privacy en komt u er volledig tot rust.

Meer weten? Neem contact op!

Verblijven in luxe en de prachtige omgeving van de Harz ontdekken. Klinkt dat als uw ideale vakantie? Kom meer te weten over de mogelijkheden voor een verblijf in een luxe chalet in de Harz door contact op te nemen via 0341 – 27 06 22. Wilt u eerst nog wat vragen? Ook dan mag u ons natuurlijk altijd bellen.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht