Verblijf midden in de natuur

In de zomer en in de winter

Z

Ervaar luxe en ontspanning

Chalet huren Duitsland

Ontdek de schoonheid van het middelgebergte de Harz door komende vakantie een chalet te huren in Duitsland. Het chalet van Duitsland-vakantiehuisje.nl bevindt zich midden in de natuur en is van alle gemakken voorzien. U ervaart er luxe en komt helemaal tot rust. Dankzij de mooie gebieden en vele activiteiten die de Harz rijk is, ervaart u de vakantie van uw leven door een chalet te huren in Duitsland.

Chalet huren in Duitsland? Zo zorgt u voor een topvakantie!

Bent u een liefhebber van wandelen of mountainbiken? Dan beleeft u ongetwijfeld de tijd van uw leven in de Harz. Het gebergte kent veel wandel- en mountainbikeroutes vanuit waar u kunt genieten van al het natuurschoon van de omgeving. Sla ook zeker de volgende bezienswaardigheden en activiteiten niet over:

  • De hoogste berg van de Harz, de Brocken (1142m)
  • Thale, hier stroomt de rivier de Bode onder het enorm diep uitgesneden Bodetal
  • Diverse kastelen en burchten
  • Rodelen op de Sommerrodelbanen
  • Zwemmen in een van de vele natuurzwembaden

Natuurlijk is dit slechts een kleine selectie van de vele activiteiten en bezienswaardigheden die de Harz rijk is. In het chalet dat u kunt huren vindt u diverse folders over wat er allemaal te doen is in dit mooie gedeelte van Duitsland. Zo weet u zeker dat u niets mist.

Boek nu uw vakantie

Geniet u deze zomer ook van een prachtige vakantie in Duitsland door een chalet te huren in de Harz? Vraag direct meer informatie aan door te bellen naar 0341 – 27 06 22. Wij vertellen u graag meer over de faciliteiten van het chalet, de prachtige omgeving en natuurlijk de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht