Verblijf midden in de natuur

In de zomer en in de winter

Z

Ervaar luxe en ontspanning

Goedkope vakantiehuisjes Duitsland

In een van de goedkope vakantiehuisjes in Duitsland beleeft u een prachtige vakantie. Wat dacht u van een vakantiehuisje in de Harz, aangeboden door Duitsland-vakantiehuisje.nl? Dit vakantiehuisje is gelegen in een prachtig natuurgebied, namelijk het middelgebergte de Harz, waar u volledig tot rust komt. Geniet u van een welverdiende vakantie in een van de goedkope vakantiehuisjes in Duitsland?

Goedkope vakantiehuisjes voor een zomer óf winter in de mooie natuur van Duitsland

In de zomer is er heel wat te beleven in de Harz. U kunt er heerlijk wandelen en mountainbiken terwijl u geniet van de mooie natuur. En wat dacht u van een verfrissende duik in een van de Waldseebaden? Kortom, de Harz is perfect voor een zomervakantie. Ook in de winter beleeft u de tijd van uw leven in dit gebied. Zo vindt u niet ver van de goedkope vakantiehuisjes de mooiste pistes van Duitsland waar u heerlijk kunt langlaufen en skiën.

Verblijven in luxe voor een scherpe prijs

Wanneer u kiest voor goedkope vakantiehuisjes in Duitsland, bent u van alle gemakken voorzien. Een woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer, keuken, bijkeuken en een schuur. Uw vakantiehuisje heeft het allemaal. Hoewel het vakantiehuis midden in de natuur ligt, bent u na slechts 5 minuten wandelen in het dorp Tanne. Daar kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen of om heerlijk uit eten te gaan. Tip: sla op zaterdagochtend de verse broodjes bij de befaamde Brockenbäcker van Tanne zeker niet over!

Vraag meer informatie aan voor de vakantie van uw leven

Ziet u het al voor zich om deze zomer tegen een voordelige prijs te verblijven in een luxe vakantiehuisje? Vraag dan vandaag nog meer informatie aan! Dit doet u door te bellen naar het nummer 0341 – 27 06 22. Ook wanneer u nog andere vragen heeft, mag u ons altijd via dit nummer bellen. Beleeft u de komende vakantie ook de tijd van uw leven?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht