Verblijf midden in de natuur

In de zomer en in de winter

Z

Ervaar luxe en ontspanning

Harz vakantiehuis

De prachtige omgeving van de Harz ontdekken vanuit uw eigen luxe vakantiehuis. Verblijven in de natuur en helemaal tot rust komen. Klinkt dat voor u ook als de ideale vakantie? Boek dan vandaag nog uw vakantiehuis in de Harz bij Duitsland-vakantiehuisje.nl en uw droomvakantie wordt werkelijkheid!

Verken het natuurschoon van de Harz vanuit een mooi vakantiehuis

In de Harz is altijd iets te doen. In de winter skiet u van een van de pistes in de omgeving of gaat u op langlauftocht. In de zomer leent de omgeving zich perfect voor het maken van lange wandelingen door de natuur of voor een actieve tocht op de mountainbike. De vele routes in het gebied zijn geweldig voor elke natuurliefhebber. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele bezienswaardigheden en activiteiten. Wat dacht u van:

  • Met een ouderwetse stoomtrein naar de top van de hoogste berg van de Harz, de Brocken (1142m)
  • De stad Thale, waar de rivier de Bode onder het enorm diep uitgesneden Bodetal stroomt
  • Wild- en roofvogelparken
  • De vele kastelen en burchten die de omgeving rijk is
  • De grootste modelspoorbaan van Duitsland
  • Rodelen op een van de vele Sommerrodelbanen

Natuurlijk zijn dit slechts enkele van de vele activiteiten die u kunt ondernemen wanneer u een vakantiehuis huurt in de Harz. In het vakantiehuis vindt u diverse folders met daarin activiteiten en bezienswaardigheden, zodat u zich geen moment hoeft te vervelen.

Ontdek de mogelijkheden die wij u te bieden hebben

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor het huren van een vakantiehuis in de Harz? Contacteer ons gerust. U bereikt ons door te bellen naar: 0341 – 27 06 22. Wilt u nog wat vragen over de omgeving of over het vakantiehuis? Neem ook dan zeker contact met ons op.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht