Verblijf midden in de natuur

In de zomer en in de winter

Z

Ervaar luxe en ontspanning

Particulier vakantiehuis Duitsland

Bij Duitsland-vakantiehuisje.nl huurt u particulier een vakantiehuis in Duitsland. U vindt ons vakantiehuis middenin het natuurgebied de Harz, aan de rand van het dorp Tanne. Of u nu kiest voor een bezoek in de zomer of in de winter, u beleeft er gegarandeerd een prachtvakantie. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Dit particulier vakantiehuis in Duitsland is van alle gemakken voorzien

Het is begrijpelijk dat u tijdens uw welverdiende vakantie wilt genieten van de nodige luxe. Daar hebben we aan gedacht met ons vakantiehuis in de Harz. Het vakantiehuis is netjes ingericht en is geschikt voor maximaal 6 personen. Bijzonder aan het vakantiehuis is het royale terras dat te vinden is in de ruime tuin. Het terras is voorzien van een grote tafel met stoelen en heeft een typisch Duitse schommelbank. Dankzij de ligging midden in de natuur komt u in ons particulier vakantiehuis in Duitsland helemaal tot rust.

Ontdek de pracht en praal van de Harz

De Harz is een van de mooiste gebieden van Duitsland. U treft er adembenemende uitzichten en landschappen in overvloed. Met vele wandelroutes door de mooie natuur, mountainbiketochten en bijzondere activiteiten in de buurt beleeft u gegarandeerd een geweldige vakantie die u niet snel zult vergeten.

Zo werkt het als u particulier een vakantiehuis wilt huren in Duitsland

Kijkt u er nu al naar uit om de volgende vakantie te verblijven in de prachtige natuur van de Harz en er helemaal tot rust te komen? Vraag dan meteen meer informatie aan! U doet dit door te bellen naar het volgende nummer: 0341 – 27 06 22. Ook voor vragen kunt u ons altijd bellen.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht