Verblijf midden in de natuur

In de zomer en in de winter

Z

Ervaar luxe en ontspanning

Skiën in de Harz

Lijkt het u geweldig om te gaan skiën in de Harz? Heerlijk actief bezig zijn terwijl u geniet van alle sneeuwlandschappen. Pittoreske dorpjes bezoeken en kennismaken met de vele bezienswaardigheden die de regio kent. Het is allemaal mogelijk tijdens een verblijf in de vakantiewoning van Duitsland-vakantiehuisje.nl.

Langlaufen en skiën in de prachtige wonderbaarlijke van de Harz

U vindt ons vakantiehuis aan de rand van het dorp Tanne, midden in de natuur gelegen. Deze omgeving is perfect voor mooie langlauftochten. Met 500 km aan langlaufloipen zult u zich niet snel vervelen. Ook hellingen om te skiën vindt u in de Harz in overvloed. Op slechts 8 km van de vakantiewoning bevindt zich de Wurmberg met diverse pistes voorzien van skiliften.

Deze activiteiten maken uw wintersportvakantie pas echt compleet

De Harz trekt in de winter een veelzijdig publiek aan wintersportliefhebbers aan. Naast skiërs bezoeken ook veel snowboarders en carveskiërs de pistes van de Harz. Ook mensen die houden van alternatieve wintersporten kunnen hier hun hart ophalen. Van rodelen en wandelen met sneeuwschoenen tot aan sledehondenrennen, de Harz is er het perfecte gebied voor. En wilt u een dagje iets anders doen dan skiën in de Harz? Met de vele activiteiten en bezienswaardigheden vindt u ongetwijfeld iets leuks!

Komt u deze winter skiën in de Harz?

Wilt u naast skiën ook genieten van mooie uitzichten, gezellige dorpjes en leuke bezienswaardigheden? In dat geval is de Harz de perfecte bestemming voor u. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het boeken van een vakantiehuis in deze regio? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 0341 – 27 06 22. Ook wanneer u nog wat vragen heeft, kunt u ons bellen.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht