Verblijf midden in de natuur

In de zomer en in de winter

Z

Ervaar luxe en ontspanning

Vakantie Harz gebergte

U beleeft ongetwijfeld een geweldige vakantie in het Harz gebergte. Hoewel deze regio nog vrij onbekend is voor Nederlanders, is de Harz een van de mooiste gebieden in Duitsland. Een wandeling of mountainbiketocht door het natuurschoon van de regio zorgt voor bijzondere ervaring die u nog lang bij zal blijven. Prachtige natuur, rijke cultuur én allerlei bijzondere activiteiten om te ondernemen, de Harz biedt het allemaal.

Wat te doen tijdens uw vakantie in het Harz gebergte?

Het Harz gebergte biedt alles voor een prachtvakantie. De regio is vooral bekend om de mooie natuur. Daarnaast is er ook op het gebied van cultuur van alles te beleven in de omgeving. Zo is een bezoek aan een of meerdere kastelen en burchten in de omgeving zeker de moeite waard. En wat dacht u van de volgende culturele hoogstandjes:

  • Een bezoek aan steden als Goslar, Quidlinburg en Thale
  • De Kyffhauser Denkmal
  • Stolberg, waar onze koninklijke familie zijn oorsprong vindt
  • Mittelbau Dora, een indrukwekkend voormalig concentratiekamp
  • Het beklimmen van de Brocken (de hoogste berg van de Harz) met een authentieke en indrukwekkende stoomtrein

Wanneer u uw vakantie doorbrengt in ons vakantiehuis in het Harz gebergte weet u zeker dat u niets mist van de omgeving. Wij zorgen ervoor dat er verschillende folders klaarliggen waarin u op uw gemak alles kunt lezen over de verschillende activiteiten en bezienswaardigheden in de regio.

Boek nu uw vakantie naar het Harz gebergte

Vandaag nog boeken? Dat kan! Bel direct naar 0341 – 27 06 22 om uw boeking compleet te maken. Wilt u voordat u gaat boeken eerst nog wat meer informatie? Ook dan geldt, bel ons! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij bieden voor uw vakantie.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht