Verblijf midden in de natuur

In de zomer en in de winter

Z

Ervaar luxe en ontspanning

Vakantiehuis Harz Duitsland

Het is genieten geblazen in een vakantiehuis in de Harz in Duitsland. Het vakantiehuis bevindt zich namelijk midden in de natuur. Niets om u heen, behalve de mooie natuur van de Harz. ’s Morgens genieten van een bakje verse koffie, het prachtige uitzicht over het Harz gebergte en het getjilp van de vogels om u heen. Kunt u ook niet wachten om te verblijven in een vakantiehuis in de Harz in Duitsland?

Kom volledig tot rust met een vakantiehuis in de Harz in Duitsland

Middenin de Harz, weg van de drukte van alledag. Daar vindt u ons vakantiehuis in de Harz, de mooiste regio van Duitsland. U waant zich midden in de natuur. Toch bent u binnen 5 minuten lopen al in het dichtstbijzijnde dorp, namelijk Tanne. Ideaal voor uw boodschappen of wanneer u een avond uit eten wilt gaan. En mogen we u een tip geven? Sla ook zeker de befaamde broodjes van de Brockenbäcker van Tanne niet over.

Mis niets van de mooie omgeving van de Harz

De Harz is een prachtige omgeving om te wandelen en mountainbiken. En gaat u er in de winter heen? Dan is de kans groot dat u er zelfs kunt skiën. Naast de adembenemende natuur heeft de Harz nog veel meer te bieden. Om ervoor te zorgen dat u niets mist, vindt u in ons vakantiehuis in de Harz in Duitsland verschillende folders. Lees ze op uw gemak eens door om te zien welke activiteiten u het leukst vindt.

Brengt u uw volgende vakantie door in de Harz?

Volledig tot rust komen in een luxe vakantiehuis gelegen in de prachtige omgeving van de Harz. Is dat hoe u uw volgende vakantie het liefst doorbrengt? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 0341 – 27 06 22 en kom erachter welke mogelijkheden wij te bieden hebben. Ook wanneer u nog vragen heeft, mag u ons hier natuurlijk altijd voor bellen.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht